miercuri, 10 august 2016

Tabla perforata procesarea industriala



Procesarea include un numar mare de aplicatii posibile pentru produsele perforate, iar industria, este probabil sectorul in care aplicatiile pentru perforatii sunt cele mai variate. Printre acestea regasim industria chimica, farmaceutica, hartie si offshore.
Variind de la perforatiile mici, de inalta precizie, in materiale subtiri la orificii mari, in placi groase, detinem cunostintele, expertiza, instrumentarul si materialele pentru a va putea livra produsele solicitate de dumneavoastra.

1. Industria farmaceutica

Materialele perforate folosite in industria farmaceutica si medicala sunt de cea mai inalta calitate, precum:
  •  Otel carbon
  • Aliaje de aluminiu
  • Oteluri inoxidabile
 Procesele noastre foarte exacte de perforare furnizează modele de perforare fără bavuri care pot fi dimensionate pentru a răspunde necesităţilor speciale ale pieţei. Indiferent dacă este vorba de un model de perforaţie cu suprafaţă mare sau de un model de perforaţie cu diametru mic, ne putem adapta producţia pentru a satisface cerinţele exacte conform solicitărilor actuale din această industrie.
Materialele perforate permit toleranţe stricte în timpul fabricaţiei şi sunt astfel adecvate pentru utilizarea în medii sterile.


 
Autoclava confectionata din otel inoxidabil



                                              





 

2. Industria petrochimica

Perforarea are numeroase utilizări în sectorul petrochimic, de la aplicaţii specifice industriei, precum filtrarea, la prospectări de petrol şi gaze, precum şi aplicaţii mai generale precum căi de acces în staţii de procesare.
Natura corozivă şi periculoasă a multor produse chimice face ca standardele superioare de producţie practicate să fie esenţiale. Datorită experienţei noastre vaste în construcţii şi furnizării de materiale perforate specializate pentru industria petrochimică, am dezvoltat o gamă largă de soluţii din materiale perforate pentru o varietate de aplicaţii precum:
  • Sisteme de forare
  • Procese de filtrare
  • Căi de acces şi balustrade
  • Pardoseli
  • Site de siguranţă
  • Sisteme de placare pentru clădiri

Filtre de nisip consumabile cu model de perforaţi tip fantă, fabricate din oţel inoxidabil EN 1.4404.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu