miercuri, 10 august 2016

Tabla perforata arhitectura

1. Perforatii pentru iluminatul in cladiri



Indiferent dacă un design pentru iluminat trebuie să fie funcţional sau să asigure efecte decorative, materialele perforate de la RM sunt ideale pentru utilizarea în aplicaţii pentru iluminat. Prin procesele noastre de mare precizie, fără bavuri, şi cu opţiunile de finisare pe care le oferim, materialele noastre perforate furnizează un produs de înaltă calitate pentru obţinerea unor soluţii de iluminat atractive.Cu experienţa şi cunoştinţele noastre în combinarea design-ului şi funcţionalităţii, putem realiza piese individuale pentru a răspunde nevoilor Dvs. specifice.












2. Faţade perforate, amboasate şi amprentate,faţade cu un aspect uluitor

RMIG captează pasiunea pentru un design urban creativ, oferind tehnologii şi materiale inovatoare, ceea ce nu poate fi exemplificat mai bine decât prin modul în care abordăm faţadele. RMIG vă poate ajuta să vă realizaţi cele mai ambiţioase proiecte arhitecturale. Indiferent dacă este o faţadă perforată, amboasată sau amprentată, sau o combinaţie a acestor opţiuni, vă putem ghida cu privire la beneficiile şi aspectele practice legate de producerea design-ului dvs. Nu doar perforăm, dar şi tăiem, curbăm, modelăm şi ne asumăm responsabilitatea pentru toate finisajele importante, de ex. aplicarea de pulberi, galvanizare etc.
























3. Plăci perforate funcţionale şi decorative pentru pereti

Plăci perforate pentru pereti din oţel, oţel inoxidabil şi aluminiu pot fi furnizate conform unor criterii de performanţă atât funcţională cât şi estetică pentru pereti în clădiri noi sau reamenajate. Toate aceste materiale pot fi vopsite, anodizate sau polizate (în funcţie de caz). Avem posibilitatea de a perfora şi materiale pre-vopsite. RMIG dispune de o gamă largă de modele de perforare care au fost dezvoltate pentru a furniza arhitecţilor soluţii de design pentru a îmbunătăţi izolarea fonică şi a creşte impactul vizual al peretilor. Totuşi, dacă nu găsiţi exact modelul pe care îl căutaţi, putem să realizăm matriţa pentru a răspunde cerinţelor dvs. specifice. Având capacitatea de a produce în numeroase fabrici din întreaga Europă, vă putem oferi la un cost eficient producţia fie de volume mari pentru proiecte mari, fie de volume mici de plăci realizate după dimensiuni.


























































 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu