marți, 9 august 2016

Tabla perforata procesarea alimentara


 Site special prelucrate pentru cresterea randamentului culturilor


  1. Site de curatatre primara si pre-curatare

  Oferim o gama larga de modele cu perforatii de tip fanta a 

RMIG ofera cea mai ampla gama de modele perforate pentru curatarea primara si pre-curatare, furnizând site care îndeparteaza cu blândete dar temeinic materialele nedorite de pe orice fel de recolta. Oferim o gama larga de modele de mare precizie cu perforatii de tip fanta si rotunde în diverse grosimi si materiale pentru necesitatile Dvs. specifice.


Perforatii rotunde






                     













Perforatii rectangulare
















Scopul folosirii de site perforate la curatare este separarea de cât mai multe impuritati pentru a asigura o curatare suficienta a produselor în vederea uscarii.
Pre-curatarea: curatarea va îmbunatati caracteristicile de depozitare ale recoltei, rezultatul si calitatea macinarii.  
Curatarea boabelor: curatarea va îndeparta paiele, pleava, plante,semintele, solul, gunoaiele si alte materiale nedorite.
Cernerea– materialele mai mici precum semintele de plante,particulele de sol si pietrele pot fi separate de boabe prin cernerea printr-o sita mai marunta.

Curatare grau















 2. Site pentru uscarea boabelor

Perforarea RM de orificii tip fanta a si punte
RMIG furnizeaza site atât din otel galvanizat cat si inox asigurând fluxul de aer si puterea optime, garantand procesarea de înalta calitate si eficienta.

 Site pentru uscarea cerealelor
 Rmig produce site de inalta calitate pentru ca procesarea Dvs. sa fie cat mai eficienta,de   asemenea va oferim consiliere in alegerea materialelor si modelelor de perforare pentru a optimiza procesul si costurile Dvs.
 

Perforatii tip punte












Site pentru podele ventilate
Procesul de uscare si racire previne germinarea semintelor si inhiba dezvoltarea bacteriilor.

 Site produse pentru canale de aerisire











3. Site de separare si selectie

Pentru ca procesele de separare sa fie cat mai complexe, forma perforatiilor este extrem de importanta pentru a obtine eficienta si calitate.
Din acest motiv precizia, eficienta si niveluri mici de toleranta reprezinta standarde ale tuturor solutiilor noastre.
Oferim o diversitate de site pentru separare si selectie, acestea asigurand eficienta costurilor in obtinerea tuturor tipurilor de recolte.
Triorul RM - sita cu maximul de celule pe m2: este conceput astfel incat sa aiba o spatiere maxima intre "buzunare" pentru a asigura sortarea, trierea maxima pe metul patrat pentru ca Dvs. sa maximizati productivitatea echipamentului.
Plăcile Trior RM sunt confecţionate din oţel sau oţel inoxidabil.
Mărime alveolelor depinde de cerinţele Dvs.iar pentru obtinerea performantelor instalaţiei, plăcile Trior RM sunt debitate la dimensiunile specificate de Dvs. iar apoi rulate şi sudate sub formă de cilindri.
Avantajele placilor RM Trior sunt: 
  • numar optim de alveole pe metrul patrat
  • control de calitate pentru asigurarea tolerantelor alveolelor
  • precizie si durata mare de viata a placilor 
Separare si selectie pentru: grau, alac, secara, orz, ovaz, orez brun, porumb, rapita, alte seminte.
Seminţe – seminţele de cereale trebuie să fie omogene ca mărime şi greutate pentru procesare. Plăcile Trior RM le separă după lungimea bobului. Pentru a garanta mărime şi formă constante, sunt disponibile mai multe configuraţi de plăci. La separarea boabelor sferice, plăcile Trior RM vor cerne boabele scurte, rotunde sau sparte, în timp ce la separarea cerealelor cu bob lung poate fi efectuată şi calibrare dimensională separând, de exemplu, grâul de ovăz.



Selectie cereale


















Cilindru trior
















4. Site pentru moara cu ciocane


Va putem oferi doua tipuri de modele de perforare concepute pentru a optimiza capacitatea de procesare si durata de viata a sitelor, si anume perforarea de orificii rotunde si Perfocon.
Oferim site cu suprafata de perforare, capacitatea de procesare si durata de viata maximizate.
De exemplu: Perforatii rotunde pentru mori cu ciocane cu suprafata perforata si grosimi ale sitelor maxime, cu dimensiunea orificiului de la 2mm in sus. 
Perfocon – ieşire uşoară cu orificii mici în material gros
Produsul RM Perfocon îl puteţi obţine exclusiv de la RMIG şi prezintă orificii special concepute pentru a permite ieşirea uşoară a particulelor din sită – chiar şi prin orificii mici în material gros. Un produs unic, pentru a obţine rezultatul perfect în procesul de morărit. Tehnici speciale de producţie permit unei plăci să fie realizate cu o grosime de multe ori mai mare decât diametrul orificiului. Oferim RM Perfocon în variante de oţel moale, galvanizat şi inoxidabil.
Exemplu: Perfocon de la dimensiunea orificiului de 0,20 mm până la 2,00 mm în material cu grosime de până la 2,00 mm.  


Sita pentru moara cu ciocane
















Perfocon fata



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu